BALLETSCHOOL KAMPERFOELIE

BALLETSCHOOL KAMPERFOELIE ligt aan de Kamperfoelieweg 84 in Amsterdam.

Meer informatie over BALLETSCHOOL KAMPERFOELIE in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? BALLETSCHOOL KAMPERFOELIE heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is BALLETSCHOOL KAMPERFOELIE uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is BALLETSCHOOL KAMPERFOELIE de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Kamperfoelieweg 84 in Amsterdam. Heb jij vragen voor BALLETSCHOOL KAMPERFOELIE? Bel ze dan via 31 20 632 2996, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschool-kamperfoelie.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om BALLETSCHOOL KAMPERFOELIE te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij BALLETSCHOOL KAMPERFOELIE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BALLETSCHOOL KAMPERFOELIE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. BALLETSCHOOL KAMPERFOELIE

Bezoekers bekeken ook