Summerschool Den Haag

Summerschool Den Haag ligt aan de Toussaintkade 20 in Den Haag.

Meer informatie over Summerschool Den Haag in Den Haag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Summerschool Den Haag heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Summerschool Den Haag uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Den Haag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Den Haag en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Summerschool Den Haag de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Toussaintkade 20 in Den Haag. Heb jij vragen voor Summerschool Den Haag? Bel ze dan via 31 6 38551500, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.summerschooldenhaag.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Summerschool Den Haag te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Summerschool Den Haag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Summerschool Den Haag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Summerschool Den Haag

Bezoekers bekeken ook