Balletstudio Heart for Dance

Balletstudio Heart for Dance ligt aan de Julialaantje 26 in Rijswijk.

Meer informatie over Balletstudio Heart for Dance in Rijswijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Heart for Dance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Heart for Dance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rijswijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rijswijk en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Heart for Dance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Julialaantje 26 in Rijswijk. Heb jij vragen voor Balletstudio Heart for Dance? Bel ze dan via 31 6 42997315, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.heartfordance.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Heart for Dance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Heart for Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Heart for Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio Heart for Dance

Bezoekers bekeken ook