Ballet & Dansstudio Door Laverman

Ballet & Dansstudio Door Laverman ligt aan de Elzendreef 20 in Voorburg.

Meer informatie over Ballet & Dansstudio Door Laverman in Voorburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Ballet & Dansstudio Door Laverman heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Ballet & Dansstudio Door Laverman uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Voorburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Voorburg en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Ballet & Dansstudio Door Laverman de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Elzendreef 20 in Voorburg. Heb jij vragen voor Ballet & Dansstudio Door Laverman? Bel ze dan via 31 6 51563045, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletendans.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Ballet & Dansstudio Door Laverman te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Ballet & Dansstudio Door Laverman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ballet & Dansstudio Door Laverman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Ballet & Dansstudio Door Laverman

Bezoekers bekeken ook