Balletschool Chantalle Meewis

Balletschool Chantalle Meewis ligt aan de Sint Gerlach 30-A in Valkenburg.

Meer informatie over Balletschool Chantalle Meewis in Valkenburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Chantalle Meewis heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Chantalle Meewis uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Valkenburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Valkenburg en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Chantalle Meewis de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Sint Gerlach 30-A in Valkenburg. Heb jij vragen voor Balletschool Chantalle Meewis? Bel ze dan via 31 6 23930984, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.chantallemeewis.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Chantalle Meewis te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Chantalle Meewis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Chantalle Meewis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Chantalle Meewis

Bezoekers bekeken ook