Balletstudio Belinda

Balletstudio Belinda ligt aan de Dorpsstraat 7-CulturA in Nootdorp.

Meer informatie over Balletstudio Belinda in Nootdorp

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Belinda heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Belinda uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nootdorp.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nootdorp en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Belinda de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Dorpsstraat 7-CulturA in Nootdorp. Heb jij vragen voor Balletstudio Belinda? Bel ze dan via 31 6 29730867, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.balletnootdorp.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Belinda te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Belinda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Belinda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio Belinda

Bezoekers bekeken ook