Balletschool Staluse Pera

Balletschool Staluse Pera ligt aan de Heemraadssingel 235 in Rotterdam.

Meer informatie over Balletschool Staluse Pera in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Staluse Pera heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Staluse Pera uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Staluse Pera de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Heemraadssingel 235 in Rotterdam. Heb jij vragen voor Balletschool Staluse Pera? Bel ze dan via 31 6 41456631, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.stalusepera.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Staluse Pera te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Staluse Pera? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Staluse Pera het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Staluse Pera

Bezoekers bekeken ook