Evites Ballet -en Dansschool (HoofdLocatie Baankwartier)

Evites Ballet -en Dansschool (HoofdLocatie Baankwartier) ligt aan de Baan 74 in Rotterdam.

Meer informatie over Evites Ballet -en Dansschool (HoofdLocatie Baankwartier) in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Evites Ballet -en Dansschool (HoofdLocatie Baankwartier) heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Evites Ballet -en Dansschool (HoofdLocatie Baankwartier) uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Evites Ballet -en Dansschool (HoofdLocatie Baankwartier) de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Baan 74 in Rotterdam. Heb jij vragen voor Evites Ballet -en Dansschool (HoofdLocatie Baankwartier)? Bel ze dan via 31 6 47199564, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.evites.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Evites Ballet -en Dansschool (HoofdLocatie Baankwartier) te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Evites Ballet -en Dansschool (HoofdLocatie Baankwartier)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evites Ballet -en Dansschool (HoofdLocatie Baankwartier) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Evites Ballet -en Dansschool (HoofdLocatie Baankwartier)

Bezoekers bekeken ook