De Mokumse Mokkels

De Mokumse Mokkels ligt aan de Wolfert van Borsselenweg 84 in Amstelveen.

Meer informatie over De Mokumse Mokkels in Amstelveen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? De Mokumse Mokkels heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is De Mokumse Mokkels uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amstelveen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amstelveen en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is De Mokumse Mokkels de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Wolfert van Borsselenweg 84 in Amstelveen. Heb jij vragen voor De Mokumse Mokkels? Bel ze dan via 31 20 645 9392, of bezoek de website via de link hieronder.

http://mokumsemokkels.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om De Mokumse Mokkels te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij De Mokumse Mokkels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Mokumse Mokkels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. De Mokumse Mokkels

Bezoekers bekeken ook