Balletstudio Westside

Balletstudio Westside ligt aan de Schuurhof 142 in Maassluis.

Meer informatie over Balletstudio Westside in Maassluis

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Westside heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Westside uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Maassluis.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Maassluis en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Westside de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Schuurhof 142 in Maassluis. Heb jij vragen voor Balletstudio Westside? Bel ze dan via 31 6 19012700, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletstudiowestside.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Westside te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Westside? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Westside het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio Westside

Bezoekers bekeken ook