Balletstudio Marie-Louise

Balletstudio Marie-Louise ligt aan de Rembrandt van Rijnstraat 5 in Deurne.

Meer informatie over Balletstudio Marie-Louise in Deurne

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Marie-Louise heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Marie-Louise uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Deurne.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Deurne en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletstudio Marie-Louise de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Rembrandt van Rijnstraat 5 in Deurne. Heb jij vragen voor Balletstudio Marie-Louise? Bel ze dan via 31 6 40666276, of bezoek de website via de link hieronder.

http://balletstudiomarielouise.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Marie-Louise te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Marie-Louise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Marie-Louise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletstudio Marie-Louise

Bezoekers bekeken ook