Balletschool Dansplezier

Balletschool Dansplezier ligt aan de Van Wageningenstraat 9 in Arnhem.

Meer informatie over Balletschool Dansplezier in Arnhem

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Dansplezier heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Dansplezier uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Arnhem.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Arnhem en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Balletschool Dansplezier de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Van Wageningenstraat 9 in Arnhem. Heb jij vragen voor Balletschool Dansplezier? Bel ze dan via 31 6 40709490, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschooldansplezier.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Dansplezier te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Dansplezier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Dansplezier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Balletschool Dansplezier

Bezoekers bekeken ook