Dance Studio Natya

Dance Studio Natya ligt aan de Zuidlarenstraat 57 Gebouw Zuid 57 unit 1.24, Zuidlarenstraat 57 in Den Haag.

Meer informatie over Dance Studio Natya in Den Haag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance Studio Natya heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance Studio Natya uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Den Haag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Den Haag en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance Studio Natya de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Zuidlarenstraat 57 Gebouw Zuid 57 unit 1.24, Zuidlarenstraat 57 in Den Haag. Heb jij vragen voor Dance Studio Natya? Bel ze dan via 31 70 329 6730, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.dancestudionatya.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance Studio Natya te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance Studio Natya? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Studio Natya het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Studio Natya

Bezoekers bekeken ook