Micheline's Dance Studio

Micheline's Dance Studio ligt aan de Blankenberg 9 in Egmond-Binnen.

Meer informatie over Micheline's Dance Studio in Egmond-Binnen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Micheline's Dance Studio heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Micheline's Dance Studio uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Egmond-Binnen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Egmond-Binnen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Micheline's Dance Studio de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Blankenberg 9 in Egmond-Binnen. Heb jij vragen voor Micheline's Dance Studio? Bel ze dan via 31 6 19574403, of bezoek de website via de link hieronder.

https://michelinedancestudio.wordpress.com/category/over-micheline-dance-studio/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Micheline's Dance Studio te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Micheline's Dance Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Micheline's Dance Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Micheline’s Dance Studio

Bezoekers bekeken ook