Dansstudio la Barre Schiebroek

Dansstudio la Barre Schiebroek ligt aan de Larikslaan 200 in Rotterdam.

Meer informatie over Dansstudio la Barre Schiebroek in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio la Barre Schiebroek heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio la Barre Schiebroek uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio la Barre Schiebroek de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Larikslaan 200 in Rotterdam. Heb jij vragen voor Dansstudio la Barre Schiebroek? Bel ze dan via 31 6 42234095, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansstudiolabarre.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio la Barre Schiebroek te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio la Barre Schiebroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio la Barre Schiebroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio la Barre Schiebroek

Bezoekers bekeken ook