Balletschool en Dansschool JA!Academy Tilburg Reeshof

Balletschool en Dansschool JA!Academy Tilburg Reeshof ligt aan de Kerkenbosplaats 2 in Tilburg.

Meer informatie over Balletschool en Dansschool JA!Academy Tilburg Reeshof in Tilburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool en Dansschool JA!Academy Tilburg Reeshof heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool en Dansschool JA!Academy Tilburg Reeshof uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Tilburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Tilburg en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletschool en Dansschool JA!Academy Tilburg Reeshof de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Kerkenbosplaats 2 in Tilburg. Heb jij vragen voor Balletschool en Dansschool JA!Academy Tilburg Reeshof? Bel ze dan via 31 6 31233075, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.jaacademy.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool en Dansschool JA!Academy Tilburg Reeshof te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool en Dansschool JA!Academy Tilburg Reeshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool en Dansschool JA!Academy Tilburg Reeshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool en Dansschool JA!Academy Tilburg Reeshof

Bezoekers bekeken ook