Dutch Dance Competition

Dutch Dance Competition ligt aan de Nicolaasstraat 3 in Zaandam.

Meer informatie over Dutch Dance Competition in Zaandam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dutch Dance Competition heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dutch Dance Competition uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zaandam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zaandam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dutch Dance Competition de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Nicolaasstraat 3 in Zaandam. Heb jij vragen voor Dutch Dance Competition? Bel ze dan via 31 312 483 244, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dutch Dance Competition te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dutch Dance Competition? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch Dance Competition het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dutch Dance Competition

Bezoekers bekeken ook