Salsa Inspiration - Hoorn

Salsa Inspiration - Hoorn ligt aan de Vredehofstraat 5 in Hoorn.

Meer informatie over Salsa Inspiration - Hoorn in Hoorn

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Salsa Inspiration - Hoorn heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Salsa Inspiration - Hoorn uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hoorn.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hoorn en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Salsa Inspiration - Hoorn de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Vredehofstraat 5 in Hoorn. Heb jij vragen voor Salsa Inspiration - Hoorn? Bel ze dan via 31 6 34732070, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.salsainspiration.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Salsa Inspiration - Hoorn te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Salsa Inspiration - Hoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa Inspiration - Hoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa Inspiration – Hoorn

Bezoekers bekeken ook