Dance World Guus Gabeler

Dance World Guus Gabeler ligt aan de Onderdiep 25 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Dance World Guus Gabeler in Capelle aan den IJssel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance World Guus Gabeler heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance World Guus Gabeler uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Capelle aan den IJssel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Capelle aan den IJssel en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance World Guus Gabeler de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Onderdiep 25 in Capelle aan den IJssel. Heb jij vragen voor Dance World Guus Gabeler? Bel ze dan via 31 10 442 4878, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.danceworld.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance World Guus Gabeler te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance World Guus Gabeler? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance World Guus Gabeler het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dance World Guus Gabeler

Bezoekers bekeken ook