Danscentrum De Bruijn-Bonel

Danscentrum De Bruijn-Bonel ligt aan de 1744 in Sint Maarten.

Meer informatie over Danscentrum De Bruijn-Bonel in Sint Maarten

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danscentrum De Bruijn-Bonel heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danscentrum De Bruijn-Bonel uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Sint Maarten.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Sint Maarten en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Danscentrum De Bruijn-Bonel de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is 1744 in Sint Maarten. Heb jij vragen voor Danscentrum De Bruijn-Bonel? Bel ze dan via 31 72 520 1515, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.debruijn-bonel.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danscentrum De Bruijn-Bonel te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danscentrum De Bruijn-Bonel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum De Bruijn-Bonel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Danscentrum De Bruijn-Bonel

Bezoekers bekeken ook