Solid Ground Movement

Solid Ground Movement ligt aan de IJpromenade 2 in Amsterdam.

Meer informatie over Solid Ground Movement in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Solid Ground Movement heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Solid Ground Movement uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Solid Ground Movement de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is IJpromenade 2 in Amsterdam. Heb jij vragen voor Solid Ground Movement? Bel ze dan via 31 20 612 1387, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.solidgroundmovement.dance/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Solid Ground Movement te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Solid Ground Movement? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Solid Ground Movement het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Solid Ground Movement

Bezoekers bekeken ook