Balletlessen Jacqueline Bongers

Balletlessen Jacqueline Bongers ligt aan de s-Gravendijkwal 58A in Rotterdam.

Meer informatie over Balletlessen Jacqueline Bongers in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletlessen Jacqueline Bongers heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletlessen Jacqueline Bongers uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletlessen Jacqueline Bongers de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is s-Gravendijkwal 58A in Rotterdam. Heb jij vragen voor Balletlessen Jacqueline Bongers? Bel ze dan via 31 6 19820960, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletlessenjacquelinebongers.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletlessen Jacqueline Bongers te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletlessen Jacqueline Bongers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletlessen Jacqueline Bongers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletlessen Jacqueline Bongers

Bezoekers bekeken ook