Ballet En Dansstudio Loes

Ballet En Dansstudio Loes ligt aan de Veenmossingel 103 in Deurne.

Meer informatie over Ballet En Dansstudio Loes in Deurne

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Ballet En Dansstudio Loes heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Ballet En Dansstudio Loes uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Deurne.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Deurne en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Ballet En Dansstudio Loes de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Veenmossingel 103 in Deurne. Heb jij vragen voor Ballet En Dansstudio Loes? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Ballet En Dansstudio Loes te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Ballet En Dansstudio Loes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ballet En Dansstudio Loes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ballet En Dansstudio Loes

Bezoekers bekeken ook