Dansschool Vergonet Sneek

Dansschool Vergonet Sneek ligt aan de Geeuwkade 16 in Sneek.

Meer informatie over Dansschool Vergonet Sneek in Sneek

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Vergonet Sneek heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Vergonet Sneek uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Sneek.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Sneek en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Vergonet Sneek de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Geeuwkade 16 in Sneek. Heb jij vragen voor Dansschool Vergonet Sneek? Bel ze dan via 31 515 412 898, of bezoek de website via de link hieronder.

http://vergonet.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Vergonet Sneek te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Vergonet Sneek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Vergonet Sneek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Vergonet Sneek

Bezoekers bekeken ook