Balletschool Pirouette

Balletschool Pirouette ligt aan de Papenhulst 24 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Balletschool Pirouette in s-Hertogenbosch

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Pirouette heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Pirouette uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in s-Hertogenbosch.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in s-Hertogenbosch en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletschool Pirouette de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Papenhulst 24 in s-Hertogenbosch. Heb jij vragen voor Balletschool Pirouette? Bel ze dan via 31 6 50651819, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.balletschool-pirouette.nl/contact/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Pirouette te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Pirouette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Pirouette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Pirouette

Bezoekers bekeken ook