Loeka Dance eXp

Loeka Dance eXp ligt aan de Gymzaal de Bareel, Waterwijk Sporthal, Steenhouwerskwartier 29 in Heemskerk.

Meer informatie over Loeka Dance eXp in Heemskerk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Loeka Dance eXp heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Loeka Dance eXp uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Heemskerk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Heemskerk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Loeka Dance eXp de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Gymzaal de Bareel, Waterwijk Sporthal, Steenhouwerskwartier 29 in Heemskerk. Heb jij vragen voor Loeka Dance eXp? Bel ze dan via 31 6 31674376, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.dance-exp.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Loeka Dance eXp te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Loeka Dance eXp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loeka Dance eXp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Loeka Dance eXp

Bezoekers bekeken ook