X-clusive Dance & Sports

X-clusive Dance & Sports ligt aan de Duivenkamp 549 in Maarssen.

Meer informatie over X-clusive Dance & Sports in Maarssen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? X-clusive Dance & Sports heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is X-clusive Dance & Sports uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Maarssen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Maarssen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is X-clusive Dance & Sports de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Duivenkamp 549 in Maarssen. Heb jij vragen voor X-clusive Dance & Sports? Bel ze dan via 31 346 572 301, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.x-clusivedance.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om X-clusive Dance & Sports te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij X-clusive Dance & Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je X-clusive Dance & Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. X-clusive Dance & Sports

Bezoekers bekeken ook