I'M In Motion - Locatie Alphen a/d Rijn

I'M In Motion - Locatie Alphen a/d Rijn ligt aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 27B in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over I'M In Motion - Locatie Alphen a/d Rijn in Alphen aan den Rijn

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? I'M In Motion - Locatie Alphen a/d Rijn heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is I'M In Motion - Locatie Alphen a/d Rijn uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Alphen aan den Rijn.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Alphen aan den Rijn en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is I'M In Motion - Locatie Alphen a/d Rijn de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Antonie van Leeuwenhoekweg 27B in Alphen aan den Rijn. Heb jij vragen voor I'M In Motion - Locatie Alphen a/d Rijn? Bel ze dan via 31 6 27248939, of bezoek de website via de link hieronder.

https://im-inmotion.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om I'M In Motion - Locatie Alphen a/d Rijn te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij I'M In Motion - Locatie Alphen a/d Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je I'M In Motion - Locatie Alphen a/d Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. I’M In Motion – Locatie Alphen a/d Rijn

Bezoekers bekeken ook