Stichting Danscentrum Utrecht

Stichting Danscentrum Utrecht ligt aan de Monseigneur van de Weteringstraat 13-A in Utrecht.

Meer informatie over Stichting Danscentrum Utrecht in Utrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Stichting Danscentrum Utrecht heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Stichting Danscentrum Utrecht uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Utrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Utrecht en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Stichting Danscentrum Utrecht de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Monseigneur van de Weteringstraat 13-A in Utrecht. Heb jij vragen voor Stichting Danscentrum Utrecht? Bel ze dan via 31 30 234 2011, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dcu.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Stichting Danscentrum Utrecht te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Stichting Danscentrum Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Danscentrum Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting Danscentrum Utrecht

Bezoekers bekeken ook