Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter

Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter ligt aan de Kanaalweg Oostzijde 134 in Hellevoetsluis.

Meer informatie over Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter in Hellevoetsluis

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hellevoetsluis.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hellevoetsluis en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Kanaalweg Oostzijde 134 in Hellevoetsluis. Heb jij vragen voor Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter? Bel ze dan via 31 181 311 103, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.ri-jo.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ri-Jo, Dans, Party- en Businesscenter

Bezoekers bekeken ook