Dansschool Fresh Stramproy

Dansschool Fresh Stramproy ligt aan de Amentstraat 17B in Stramproy.

Meer informatie over Dansschool Fresh Stramproy in Stramproy

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Fresh Stramproy heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Fresh Stramproy uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Stramproy.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Stramproy en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Fresh Stramproy de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Amentstraat 17B in Stramproy. Heb jij vragen voor Dansschool Fresh Stramproy? Bel ze dan via 31 6 41366598, of bezoek de website via de link hieronder.

https://dansschoolfresh.com/informatie/streetdance-stramproy/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Fresh Stramproy te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Fresh Stramproy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Fresh Stramproy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Fresh Stramproy

Bezoekers bekeken ook