Danspodium 'Pas de Deux'

Danspodium 'Pas de Deux' ligt aan de Leidsewallen 80 in Zoetermeer.

Meer informatie over Danspodium 'Pas de Deux' in Zoetermeer

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danspodium 'Pas de Deux' heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danspodium 'Pas de Deux' uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zoetermeer.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zoetermeer en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Danspodium 'Pas de Deux' de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Leidsewallen 80 in Zoetermeer. Heb jij vragen voor Danspodium 'Pas de Deux'? Bel ze dan via 31 6 41647476, of bezoek de website via de link hieronder.

http://danspodiumpasdedeux.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danspodium 'Pas de Deux' te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danspodium 'Pas de Deux'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danspodium 'Pas de Deux' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Danspodium ‘Pas de Deux’

Bezoekers bekeken ook