Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE

Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE ligt aan de P.J. Troelstrastraat 100 in Papendrecht.

Meer informatie over Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE in Papendrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Papendrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Papendrecht en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is P.J. Troelstrastraat 100 in Papendrecht. Heb jij vragen voor Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE? Bel ze dan via 31 78 693 0656, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.pattykemper.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE

Bezoekers bekeken ook