De Vos Danscentrum

De Vos Danscentrum ligt aan de Zaalbergstraat 13 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over De Vos Danscentrum in Alphen aan den Rijn

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? De Vos Danscentrum heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is De Vos Danscentrum uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Alphen aan den Rijn.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Alphen aan den Rijn en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is De Vos Danscentrum de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Zaalbergstraat 13 in Alphen aan den Rijn. Heb jij vragen voor De Vos Danscentrum? Bel ze dan via 31 172 472 509, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.devosdanscentrum.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om De Vos Danscentrum te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij De Vos Danscentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vos Danscentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Vos Danscentrum

Bezoekers bekeken ook