Dansschool Moving Harmony

Dansschool Moving Harmony ligt aan de Schoolstraat 61 in Diemen.

Meer informatie over Dansschool Moving Harmony in Diemen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Moving Harmony heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Moving Harmony uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Diemen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Diemen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Moving Harmony de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Schoolstraat 61 in Diemen. Heb jij vragen voor Dansschool Moving Harmony? Bel ze dan via 31 6 29048892, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.movingharmony.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Moving Harmony te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Moving Harmony? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Moving Harmony het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Moving Harmony

Bezoekers bekeken ook