Dansstudio Jump Udenhout

Dansstudio Jump Udenhout ligt aan de Zeshoevenstraat 36 in Udenhout.

Meer informatie over Dansstudio Jump Udenhout in Udenhout

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Jump Udenhout heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Jump Udenhout uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Udenhout.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Udenhout en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Jump Udenhout de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Zeshoevenstraat 36 in Udenhout. Heb jij vragen voor Dansstudio Jump Udenhout? Bel ze dan via 31 6 10136529, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Jump Udenhout te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Jump Udenhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Jump Udenhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Jump Udenhout

Bezoekers bekeken ook