TDC Totally Dance Company

TDC Totally Dance Company ligt aan de Huijbergseweg 3 in Hoogerheide.

Meer informatie over TDC Totally Dance Company in Hoogerheide

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? TDC Totally Dance Company heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is TDC Totally Dance Company uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hoogerheide.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hoogerheide en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is TDC Totally Dance Company de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Huijbergseweg 3 in Hoogerheide. Heb jij vragen voor TDC Totally Dance Company? Bel ze dan via 31 164 259 314, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansmeemettdc.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om TDC Totally Dance Company te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij TDC Totally Dance Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TDC Totally Dance Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. TDC Totally Dance Company

Bezoekers bekeken ook