Vlaardingse Ballet en Dans School

Vlaardingse Ballet en Dans School ligt aan de Markgraaflaan 36 in Vlaardingen.

Meer informatie over Vlaardingse Ballet en Dans School in Vlaardingen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Vlaardingse Ballet en Dans School heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Vlaardingse Ballet en Dans School uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Vlaardingen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Vlaardingen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Vlaardingse Ballet en Dans School de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Markgraaflaan 36 in Vlaardingen. Heb jij vragen voor Vlaardingse Ballet en Dans School? Bel ze dan via 31 6 20234450, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.vlaardingseballetschool.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Vlaardingse Ballet en Dans School te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Vlaardingse Ballet en Dans School? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vlaardingse Ballet en Dans School het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Vlaardingse Ballet en Dans School

Bezoekers bekeken ook