School of Performing Arts Bonaire

School of Performing Arts Bonaire ligt aan de 25 Kaya Amsterdam in Kralendijk.

Meer informatie over School of Performing Arts Bonaire in Kralendijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? School of Performing Arts Bonaire heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is School of Performing Arts Bonaire uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Kralendijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Kralendijk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is School of Performing Arts Bonaire de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is 25 Kaya Amsterdam in Kralendijk. Heb jij vragen voor School of Performing Arts Bonaire? Bel ze dan via 599 717 1529, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om School of Performing Arts Bonaire te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij School of Performing Arts Bonaire? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je School of Performing Arts Bonaire het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. School of Performing Arts Bonaire

Bezoekers bekeken ook