DANCE WITH ME

DANCE WITH ME ligt aan de Wijkaccomodatie de Nielt, Lavendel 250, 5432DW Cuijk Joffershof, Laurentiusstraat 2, 5821AW Vierlingsbeek en Vierlingsbeek NL in Cuijk.

Meer informatie over DANCE WITH ME in Cuijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? DANCE WITH ME heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is DANCE WITH ME uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Cuijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Cuijk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is DANCE WITH ME de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Wijkaccomodatie de Nielt, Lavendel 250, 5432DW Cuijk Joffershof, Laurentiusstraat 2, 5821AW Vierlingsbeek en Vierlingsbeek NL in Cuijk. Heb jij vragen voor DANCE WITH ME? Bel ze dan via 31 6 37385034, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.dancewithmebydemi.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om DANCE WITH ME te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij DANCE WITH ME? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DANCE WITH ME het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. DANCE WITH ME

Bezoekers bekeken ook