Balkan Fusion Dance

Balkan Fusion Dance ligt aan de Van der sluysstraat 176 Rotterdam Prinsegracht 27 Den Haag in Rotterdam.

Meer informatie over Balkan Fusion Dance in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balkan Fusion Dance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balkan Fusion Dance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balkan Fusion Dance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Van der sluysstraat 176 Rotterdam Prinsegracht 27 Den Haag in Rotterdam. Heb jij vragen voor Balkan Fusion Dance? Bel ze dan via 31 6 16826250, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balkanfusiondance.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balkan Fusion Dance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balkan Fusion Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balkan Fusion Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balkan Fusion Dance

Bezoekers bekeken ook