Cardo Dance Department

Cardo Dance Department ligt aan de De Run 3128 in Veldhoven.

Meer informatie over Cardo Dance Department in Veldhoven

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Cardo Dance Department heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Cardo Dance Department uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Veldhoven.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Veldhoven en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Cardo Dance Department de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is De Run 3128 in Veldhoven. Heb jij vragen voor Cardo Dance Department? Bel ze dan via 31 40 845 9423, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.cardodance.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Cardo Dance Department te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Cardo Dance Department? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cardo Dance Department het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Cardo Dance Department

Bezoekers bekeken ook