Danssportcentrum Van der Harst

Danssportcentrum Van der Harst ligt aan de Zuidoostersingel 1 in Harlingen.

Meer informatie over Danssportcentrum Van der Harst in Harlingen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danssportcentrum Van der Harst heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danssportcentrum Van der Harst uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Harlingen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Harlingen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Danssportcentrum Van der Harst de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Zuidoostersingel 1 in Harlingen. Heb jij vragen voor Danssportcentrum Van der Harst? Bel ze dan via 31 517 851 399, of bezoek de website via de link hieronder.

http://dscvdharst.webklik.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danssportcentrum Van der Harst te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danssportcentrum Van der Harst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danssportcentrum Van der Harst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danssportcentrum Van der Harst

Bezoekers bekeken ook