Balletschool Désirée Nillesen

Balletschool Désirée Nillesen ligt aan de Stationsweg 29 in Barneveld.

Meer informatie over Balletschool Désirée Nillesen in Barneveld

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Désirée Nillesen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Désirée Nillesen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Barneveld.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Barneveld en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletschool Désirée Nillesen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Stationsweg 29 in Barneveld. Heb jij vragen voor Balletschool Désirée Nillesen? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.deballetschool.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Désirée Nillesen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Désirée Nillesen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Désirée Nillesen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Désirée Nillesen

Bezoekers bekeken ook