Dansschool Saco Velt

Dansschool Saco Velt ligt aan de Sacramentsstraat 19 in Leeuwarden.

Meer informatie over Dansschool Saco Velt in Leeuwarden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Saco Velt heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Saco Velt uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leeuwarden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leeuwarden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Saco Velt de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Sacramentsstraat 19 in Leeuwarden. Heb jij vragen voor Dansschool Saco Velt? Bel ze dan via 31 6 40529547, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.sacovelt.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Saco Velt te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Saco Velt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Saco Velt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool Saco Velt

Bezoekers bekeken ook