Stichting Balletschool Bommelerwaard

Stichting Balletschool Bommelerwaard ligt aan de Burgemeester Herckenrathlaan 21 in Ammerzoden.

Meer informatie over Stichting Balletschool Bommelerwaard in Ammerzoden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Stichting Balletschool Bommelerwaard heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Stichting Balletschool Bommelerwaard uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Ammerzoden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Ammerzoden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Stichting Balletschool Bommelerwaard de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Burgemeester Herckenrathlaan 21 in Ammerzoden. Heb jij vragen voor Stichting Balletschool Bommelerwaard? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://balletschoolbommelerwaard.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Stichting Balletschool Bommelerwaard te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Stichting Balletschool Bommelerwaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Balletschool Bommelerwaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting Balletschool Bommelerwaard

Bezoekers bekeken ook