Dansschool The Targets

Dansschool The Targets ligt aan de Heidalen 16 in Valkenswaard.

Meer informatie over Dansschool The Targets in Valkenswaard

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool The Targets heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool The Targets uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Valkenswaard.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Valkenswaard en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool The Targets de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Heidalen 16 in Valkenswaard. Heb jij vragen voor Dansschool The Targets? Bel ze dan via 31 40 201 7527, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.thetargets.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool The Targets te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool The Targets? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool The Targets het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool The Targets

Bezoekers bekeken ook