Dancecompany I Am Movement

Dancecompany I Am Movement ligt aan de Molièreweg 629B in Rotterdam.

Meer informatie over Dancecompany I Am Movement in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dancecompany I Am Movement heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dancecompany I Am Movement uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dancecompany I Am Movement de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Molièreweg 629B in Rotterdam. Heb jij vragen voor Dancecompany I Am Movement? Bel ze dan via 31 6 13964644, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.iammovement.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dancecompany I Am Movement te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dancecompany I Am Movement? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancecompany I Am Movement het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancecompany I Am Movement

Bezoekers bekeken ook