Dancestudio de Zwarte Vollenhove

Dancestudio de Zwarte Vollenhove ligt aan de Schaarweg 1a in Vollenhove.

Meer informatie over Dancestudio de Zwarte Vollenhove in Vollenhove

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dancestudio de Zwarte Vollenhove heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dancestudio de Zwarte Vollenhove uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Vollenhove.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Vollenhove en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dancestudio de Zwarte Vollenhove de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Schaarweg 1a in Vollenhove. Heb jij vragen voor Dancestudio de Zwarte Vollenhove? Bel ze dan via 31 6 29259474, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dancestudiodezwarte.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dancestudio de Zwarte Vollenhove te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dancestudio de Zwarte Vollenhove? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancestudio de Zwarte Vollenhove het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancestudio de Zwarte Vollenhove

Bezoekers bekeken ook