Hoofdlocatie sport- en dansschool SDM

Hoofdlocatie sport- en dansschool SDM ligt aan de Hoornweg 46 in Marum.

Meer informatie over Hoofdlocatie sport- en dansschool SDM in Marum

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Hoofdlocatie sport- en dansschool SDM heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Hoofdlocatie sport- en dansschool SDM uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Marum.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Marum en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Hoofdlocatie sport- en dansschool SDM de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hoornweg 46 in Marum. Heb jij vragen voor Hoofdlocatie sport- en dansschool SDM? Bel ze dan via 31 6 40759251, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.s-d-m.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Hoofdlocatie sport- en dansschool SDM te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Hoofdlocatie sport- en dansschool SDM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoofdlocatie sport- en dansschool SDM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Hoofdlocatie sport- en dansschool SDM

Bezoekers bekeken ook